21 juli 2018

Paardendag bij de Zeeuwse Fok en Menvereniging in Burg Haamstede. Meike heeft meegdaan aan de onderdelen dressuur, 3 hindernissen en het spiegelparcours met Ikaro. Het was de eerste keer dat ze als combinatie een oefenwedstrijd reden en het ging super!

Robin reed met het vierspan alle onderdelen mee en ook dat ging erg goed. Het was een prachtig gezicht om het vierspan zo in actie te zien.

Een gezellige en goed verzorgde dag in Zeeland.

27 juni 2018 Vandaag is Iemke verhuisd naar Indonesië!

Iemke gaat naar Branchsto Equestrian Park in Tangerang. De nieuwe eigenaar is erg enthousiast over dit prachtige fjordenpaard.

Nadat Iemke uitgebreid gekeurd en getest is en in qarantaine gestaan heeft, is ze op 27 juni naar Indonesië gevlogen.

Voor zover wij weten is Iemke het eerste fjordenpaard in Indonesie en vinden we het erg leuk dat Stal van Egmond dit prachtige paard heeft verkocht naar Indonesië.

2 juni 2018

Mini marathon gereden bij menvereniging Vier in één in Ouddorp met het vierspan. Nadat we eerder in mei met Ikaro en Frisco in 2 span meegedaan hadden met de mini marathon, durfden we het nu aan om alle vier de paarden (ook Kafline en Zhiline) in te spannen. Ze lopen nog niet zo lang in vierspan en dit was de 1e keer dat ze als vierspan meegingen op wedstrijd. De paarden zetten zich super in en deden goed hun best. Het was een mooie ervaring en ze hebben veel geleerd.

24 maart 2018

Oefenmarathon met wegtraject gereden bij Fok en Menvereniging Schouwen en Duiveland met Ikaro. Snelst tijd en 1e plaats behaald! Trots.......

9 december 2017

In Rotterdam Charlois voor de Westlandse Tuin gereden. Frisco voor de platte boerenwagen gevuld met verse producten uit de winkel.

18 november 2017 Intocht van Sinterklaas in Oude Tonge

9 september 2017 Antiekrit door Dordrecht met menvereniging De Menners

Met Ikaro en Frisco voor de Noorse Karjol in tandem aanspanning de rit meegereden en de prijs voor de origineelste aanspanning gewonnen.


29 juli 2017 Fjordenkeuring in Lexmond

PRACHTIGE RESULTATEN op de fjorden dag en keuring van Gewest West in Lexmond voor de paarden van Stal van Egmond.

De hengstveulens Nique en Nio behaalden mooie punten in de veulen rubriek (37 en 35).

Trots zijn we op de brave merrie Danique zij werd als 1e geplaatst in de rubriek modelmerries. Ze is omdat ze al een A heeft gehaald voor de zadelproef stermerrie geworden. ...
Meike van Egmond bracht haar heel netjes voor en was de beste voorbrenger in ring 2 deze dag.

Ook Ikaro liet zich fantastisch zien. Hij werd met 40 punten 1e in zijn rubriek en reserve kampioen bij de ruinen.

Meike behaalde met Danique haar A diploma en werd 1e bij de fjordsport dressuur met 206 punten.

Een geslaagde dag voor Stal van Egmond.Fjordenkamp Stal van Egmond 24 - 26 juli 2017

Genoten! Dat hebben alle kinderen die op Fjordenkamp waren. 3 dagen plezier met de paarden. Geslapen in tentjes, gegeten in de witte tent, spelletjes, boeken lezen, paarden poetsen, knutselen, buitenrit, paardentram, zwemmen, kampvuur! Te veel om op te noemen. Ondanks de regen op maandag en dinsdag toch heel veel activiteiten met de paarden kunnen doen.

IMG_8125.JPG


Promotie fjordenpaard door Stal van Egmond op Buitensluisse Paardenmarkt Numansdorp

Stal van Egmond heeft tijdens de paardenmarkt haar bijdrage geleverd aan de promotie van het fjordenpaard. In de ochtend werd de goedgekeurde dekhengst Jaslar getoond aan het publiek. Hij was zich bewust van deze kans en liet zich goed zien. Ook de merrie Imke en haar prachtige hengsveulen Nio waren te bewonderen. Naast de promotiestand hadden ze een prachtig plekje en tijdens het ochtendprogramma liepen ze braaf hun rondjes door de ring. In de middag werden de paarden Ikaro en Frisco ingespannen en trokken het vliegend tapijt door de ring. Dit was een spektakel en veel kinderen en volwassenen lieten zicht verleiden een rondje mee te doen op het tapijt. De touwtrekwedstrijd verliep in het voordeel van de paarden, wat waren ze sterk en braaf. We kijken terug op een geslaagde dag waarin we de veelzijdigheid van het fjordenpaard hebben kunnen laten zien.

Mooie resultaten in Lexmond

Op de fjordsport diploma en wedstrijddag van zaterdag 3 juni hebben Meike van Egmond en Isis v.d. Wulp goede resultaten behaald bij het diploma en wedstrijd rijden. Meike en Isis behaalden het AA diploma vaardigheid met de super brave pony Danique. Terwijl het veulen Nique aan de rand van de ring toekeek, stuurden ze Danique netjes door de ring. Met de wedstrijdproef behaalde Isis met 199 punten en Meike met 195 punten een 1e en 2e plaats.

Website design: Winnen met uw website | Promo Solutions